Ποιοι είμαστε


Η Hellas Energy δημιουργήθηκε από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύου πωλήσεων χρηματοοικονομικών προϊόντων, ενεργειακή αναβάθμιση επιχειρήσεων, διαχείριση κεφαλαίων και επενδύσεων και την αγοραπωλησία – εκμετάλλευση ακινήτων.

Η ομάδα μας, άνθρωποι με όραμα είναι πρόθυμοι και δίπλα στον πελάτη-συνεργάτη για την πλήρη υποστήριξή του πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διεκπεραίωση του αιτήματός του.

H Εταιρεία


Η Hellas Energy προωθεί προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, για ιδιώτες και επιχειρήσεις, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου, όπως NRG, Zeniθ κοκ.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, www.hellas-energy.gr, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας ή/και φυσικού αερίου που του ταιριάζει και να συμπληρώσει online την αντίστοιχη αίτηση του παρόχου. Κατόπιν γίνεται επεξεργασία του αιτήματός του από την Hellas Energy και στη συνέχεια προωθείται στον πάροχο επιλογής του πελάτη για διεκπεραίωση.

Οι συνεργάτες μας


Είναι εταιρεία του ομίλου της MotorOil και είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος που προσφέρει ενεργειακές λύσεις στον οικιακό, τον εμπορικό αλλά και το βιομηχανικό πελάτη.

Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, οι πελάτες της αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό.

Έχει ως κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου & ηλεκτρικής ενέργειας και βρίσκεται στον χώρο από το 2000. Παρέχει καινοτόμες & αξιόπιστες υπηρεσίες για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτήρια.
Προσανατολισμός της Εταιρείας είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, του επαγγελματία και της βιομηχανίας. Μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της, με υπευθυνότητα & σεβασμό προς το περιβάλλον.
Μοναδικός μέτοχος της Zeniθ είναι από τις 20 Ιουλίου 2018 η Eni, ιταλική πολυεθνική και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.