Το πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος Electricity PRO 1 είναι σχεδιασμένο για την επιχείρησή και σας εξασφαλίζει χαμηλή χρέωση ρεύματος χωρίς πάγιο και χωρίς δέσμευση συμβολαίου για πάντα! Επιπλέον σας προσφέρει 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και φυσικά μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή.

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ

Αρχική Τιμή 0,094€/kWh
Τιμή Προσφοράς 0,0846€/kWh + πάγιο
Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή. Χωρίς πάγιο για πάντα.

Το πρόγραμμα Electricity 4BUSINESS 2 εξασφαλίζει σημαντική μείωση στο λειτουργικό κόστος της μεγάλης επιχείρησης, προσφέροντας 20% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ, κάθε μήνα για 1 ολόκληρο χρόνο και παράλληλα εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλή χρέωση στην τιμή της κιλοβατώρας! Και δεν σταματάμε εκεί! Γιατί με κάθε νέα σύνδεση στο Electricity 4BUSINESS 2, κερδίζετε Δωροκάρτα Shell αξίας 50€ για εξαργύρωση σε καύσιμα και προϊόντα πρατηρίου!

Προσφορά 30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ, κάθε μήνα για 2 χρόνια!

Αρχική Τιμή 0,08725€/kWh
Τιμή Προσφοράς 0,0698€/kWh + πάγιο
Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή

Το πρόγραμμα Electricity 4BUSINESS 1 διευκολύνει την καθημερινότητα της επιχείρησής σας αφού σας εξασφαλίζει σημαντική μείωση στο λειτουργικό σας κόστος, με 30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ, κάθε μήνα για 1 ολόκληρο χρόνο και εξαιρετικά χαμηλή χρέωση στην τιμή της κιλοβατώρας! Και δεν σταματάμε εκεί! Γιατί με κάθε νέα σύνδεση στο Electricity 4BUSINESS 1, κερδίζετε Δωροκάρτα Shell αξίας 50€ για εξαργύρωση σε καύσιμα και προϊόντα πρατηρίου!

Αρχική Τιμή 0,09971€/kWh
Τιμή Προσφοράς 0,0698€/kWh + πάγιο
Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή

Το πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος Electricity PRO 2 είναι σχεδιασμένο για την επιχείρησή και σας εξασφαλίζει χαμηλή χρέωση ρεύματος χωρίς πάγιο και χωρίς δέσμευση συμβολαίου για πάντα! Επιπλέον σας προσφέρει 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και φυσικά μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή!

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ

Αρχική Τιμή 0,082€/kWh
Τιμή Προσφοράς 0,0738€/kWh + πάγιο
Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή.
Χωρίς πάγιο για πάντα.
Χωρίς χρέωση ισχύος.